2015. augusztus 6., csütörtök

Tiszta lappal!

Mint észrevettétek szörnyen elhanyagoltam a lapot az utóbbi időben és nem állítom, hogy én vagyok a világ legelfoglaltabb embere, de azt reméltem kicsit több időm lesz a Blogspottal foglalkozni, azonban csúnyán tévedtem. Időközben arra az elhatározásra jutottam, hogy túl sok mindent akartam és beleestem a túl sokat akar a szarka, de nem bírja a farka hibába, amit mostantól megszüntetek. Mint látjátok megváltozott az oldal külseje, bár maradtam a minimalista stílusjegyeknél, kicsit változtatni szerettem volna, emellett levettem a chatet és a kritikarendelési lehetőséget is megszüntettem. Akik rendeltek azokat sajnálom, de nem tudom elkészíteni a kérésüket, mostantól csak abban az esetben írjon nekem valaki levelet kritikával kapcsolatban, ha kezdő és szeretné, ha segítenék az írásban, hiszen ezt szívesen teszem és akadt is rá példa, akinek tudtam így segíteni megtalálni az írói hangját. Szóval cseréket még mindig elfogadok, de kizárólag akkor, ha hozzászólásban írsz. Úgy érzem felesleges dumaláda egy ilyen oldalra, aki szeretne nekem írni az sokkal személyesebben ki tudja fejezni a véleményét egy hozzászólásban is. :) Hamarosan egy pszicho dráma műfajú novellával érkezem, addig is legyetek jók! 

Skyler

4 megjegyzés:

 1. Szia! Nem látok chatet, de meg szeretném kérdezni, hogy esetleg benne lennél-e egy cserében a személyes blogommal (http://leahhopeeastbrook.blogspot.hu/)? :)

  VálaszTörlés
 2. Szia, még valamikor kértem cserét és csak most tudtalak kitenni. Ezen az oldalon ellenőrizheted: kenyszerhazassag.blogspot.hu ^^

  VálaszTörlés
 3. Kedves Skyler! Nagyon tetszik a blogod, benne lennél egy linkcserében? Kérlek nálam válaszolj! http://melissabane.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 4. Szia! Esetleg benne lennél egy cserében a blogommal (http://carpediemblogmagazine.blogspot.hu/)? Előre is köszönöm! :)

  VálaszTörlés

Follow Us @soratemplates