2015. július 31., péntek

Coming Soon...

Rush
Adott hét tinédzser, hét sötét, kísértő múlt. A felejtés reményétől részegen fogódzkodnak az utolsó kapaszkodóba; egy kártya, amely megváltoztatja az életüket, egy életre szóló kaland a világ másik felén, ahol hátat fordíthatnak a monoton hétköznapok gyötrelmeinek és a lelkiismeretük megpihenhet. De a sziget, amit Üdülő Paradicsomnak hisznek, valójában a „Földi Pokol”, egy őrült játékainak színtere. Most fordul a kocka, játékosokból játékszerekké válnak, elkövetőkből áldozatokká. Nem elég, hogy a fogva tartójuk őrült játékait kell játszaniuk, még egymással is nap, mint nap farkasszemet kell nézniük. Hét különböző személyiségű ember, azonban aligha lesz barát, főleg, hogy legbelül mindannyian jól tudják: a végén csak egy maradhat életben…

Készen állsz egy rettegéssel fűszerezett kaland-túrához? A játék öt másodpercen belül kezdődik…

*a regény alapjául Agatha Christie: Tíz kicsi néger című krimije és a Fűrész film-sorozat szolgált. A szereplők, a helyszínek és a cselekmények teljes mértékben Skyler Wilson írói fantáziájának szüleményei! 

FIGYELEM: KORHATÁROS JELENETEK!

Hamarosan csak a Blogspoton!

2 megjegyzés:

 1. Szia Drága Egyetlenem! ❤

  Amint elolvastam a bevezezőt, tudtam, ez a történet is méltó a nevedhez. Ha pedig Agatha Christie valamelyik regénye adta az ihletet, még annál id jobb lesz!
  Remélem, azért annyira nem várakoztatsz meg, és hamar létrehozol egy fantasztikus történetet! :)

  Epekedve vátom, hogy olvashassam!

  Szeretlek, csókollak,
  Adriana

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Már ez a kis bevezető felcsigázott. Alig várom, hogy olvashassam. Nagy kedvencem a Fűrész film-sorozat, meg minden, ami horror, thriller, főleg, ha pszicho-thriller. Szóval epekedve várom. Sok sikert hozzá.

  Puszi

  VálaszTörlés

Follow Us @soratemplates